Groepsweekend 95-jarig jubileum Scouting Raboes

Aankomend seizoen bestaat Scouting Raboes maar liefst 95 jaar! We organiseren voor dit mooie jubileum een Groepsweekend voor het hele Raboes op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023. We gaan zaterdag met alle speltakken en leidingteams op pad voor een gave activiteit, er zal een groot diner zijn en een gezellige kampvuuravond. We blijven op Raboes slapen en zondag vlak na de lunch is de gezamenlijke afsluiting. De Bevers kunnen zaterdagavond opgehaald worden en zondagochtend weer meedoen met de festiviteiten. We hopen dat iedereen erbij kan zijn! Hieronder is een formulier om jeugdleden op te geven voor het Groepsweekend.

Voor het weekend is het in ieder geval belangrijk dat alle jeugdleden de volgende spullen meenemen:
– compleet uniform (aan bij aankomst)
– goede slaapspullen: matje & slaapzak (behalve de Bevers)
– oud setje kleren extra incl. oude schoenen & handdoek in een plastic tas
– warme kleren & (regen)jas

Er zal per jeugdlid een bijdrage van € 12,- worden gevraagd om de activiteit te bekostigen.

Start & eindtijd
Zaterdag 7 oktober 11.15u Jeugdleden verzamelen op Raboes
Zondag 8 oktober 13.00u Gezamenlijke afsluiting op Raboes, ouders zijn welkom!

*Bevers kunnen zaterdag om 19.00u na het eten opgehaald worden en zondag om 09.45u weer op Raboes komen voor het zondagochtendprogramma.

**Mocht je als ouder een handje willen helpen, we zoeken zaterdag 7 okt. pendelaars met auto naar de activiteit en terug. Dit is ongeveer tussen 12.00u-13.00u en 16.00u-17.00u. Als je kunt pendelen, laat het graag weten via bestuur@scoutingraboes.nl.

Aanmelden van jeugdleden voor het Groepsweekend kan t/m uiterlijk zaterdag 23 september, maar doe het graag z.s.m. zodat we alles goed kunnen organiseren, alvast onze dank! (aanmeldingen zijn gesloten)

Groeten,

Het leidingteam en groepsbestuur van Scouting Raboes

Scouting Raboes verwerkt en bewaart persoonsgegevens. Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan kunt u nalezen op onze privacy pagina.

Privacypagina Scouting Raboes