Raboes 95 jaar

Op 20 april is het zover; de reünie voor het 95 jarig bestaan van Scouting Raboes. Meld je aan voor een spetterende avond op ons Raboes!

Wanneer?

Zaterdag 20 april 2024

Wat kun je verwachten?

• 15:00 uur: Een rondleiding over het Raboes terwijl de speltakken opkomst draaien
  • 17:00 uur: Officiële opening en aansluitend receptie. Jong en oud ontmoeten elkaar
  • 18:30 uur: Diner
  • 21:00 uur: Groots feest met entertainment

Wilt u zich aanmelden voor deze reünie inclusief diner, klik dan hierboven op onze webshoplink om uw diner te bestellen. Eet u niet mee maar wilt u wel bij de reünie zijn, meld u dan aan via reunie@scoutingraboes.nl.

Tot op de reunië,

Het organisatiecomité reunië 95 jaar bestaan Scouting Raboes

Mogen wij u in de toekomst ook op de hoogte houden? Vul dan ook het gegevensformulier onderaan de pagina in!

Mogen wij uw gegevens om u in de toekomst op de hoogte te houden?

Wij willen u graag in de toekomst op de hoogte houden. Hiervoor hebben wij uw gegevens nodig. Mogen wij deze bewaren? Meer informatie over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan kunt u vinden onderaan deze pagina.

• DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scouting Raboes verwerkt en bewaart persoonsgegevens. Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan kunt u nalezen op onze privacy pagina.

Privacypagina Scouting Raboes