Bedankt voor je inschrijving!

Wat ontzettend gaaf dat je lid bent geworden van onze vereniging. Je inschrijving wordt doorgestuurd naar onze penningmeester. Hij schrijft je in bij onze vereniging en bij Scouting Nederland. Je bent dus meteen lid van deze overkoepelende organisatie waardoor je ook mee kan doen aan nationale Scouting evenementen en je krijgt ook nog eens het Scouting Magazine thuisgestuurd krijgt (met daarin onze eigen gave Raboespagina’s!!).

Het is voor ons wel belangrijk dat je gegevens actueel zijn en blijven! Zo moeten jouw contactgegevens en die van je ouders up to dat blijven in ScoutsOnLine. Ons online registratiesysteem. Als je inschrijving verwerkt is door onze penningmeester kan je hier zelf inloggen en je gegevens actueel houden. Doe je dit niet, dat ontvang je geen e-mails meer van ons en dat is natuurlijk niet handig.

Meer informatie over lid zijn op het Raboes vind je in ons informatieboekje, deze kun je hier downloaden:

Introductie boekje nieuwe leden

Scouting Raboes verwerkt en bewaart persoonsgegevens. Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan kunt u nalezen op onze privacy pagina.

Privacypagina Scouting Raboes