Aanmelden

Enthousiast geworden voor het Raboes? Vergeet niet dat je eerst 4 keer vrijblijvend mee mag draaien. Als je, net als wij, hierna nooit meer weg wil bij het Raboes kan je je vervolgens hier aanmelden. Je wordt dan lid van Scouting Raboes en staat dan ook meteen ingeschreven bij Scouting Nederland.
Lees voor meer informatie over het lidmaatschap hier verder
.

Word nu lid!

Fijn dat je lid wilt worden van Raboes

• Geef hier aan bij welke speltak je je wilt aanmelden, weet je het niet zeker; vul dan 'anders' in. Meer informatie vindt je onder 'speltakken.
  • Het Raboes maakt steeds meer gebruik van de website en sociale media als communicatiemiddelen en voor de publicatie van foto’s. De website is een algemeen toegankelijk medium, waar informatie vrij vanaf gehaald kan worden. Wij willen u heel graag blijven voorzien van actuele foto’s van onze opkomsten en activiteiten via de website, via de Scouting Raboes Facebook en eventuele andere media. Daarvoor hebben wij echter wel uw toestemming nodig.

Voor het publiceren van foto’s op de website, promotiemateriaal en andere media vragen wij dan ook uw toestemming.

Wij verzoeken u het toestemmingsformulier te downloaden via deze link: Toestemming fotomateriaal website

Wilt u het ondertekende formulier hier uploaden of eventueel doormailen naar bestuur@scoutingraboes.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scouting Raboes verwerkt en bewaart persoonsgegevens. Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan kunt u nalezen op onze privacy pagina.

Privacypagina Scouting Raboes