De vrienden van het Raboes

Er gaan al maanden geruchten en geroezemoes door ons prachtige bos… maar het is eindelijk zover! Je kan vanaf nu Vriend worden van het Raboes. Heb je de brief al in je mailbox gehad? Lees hem snel door!

Brief januari 2018: Beste potentiële vriend van het Raboes

Meer info? Mail naar vriend@scoutingraboes.nl

Documenten taskforce Vrienden van het Raboes:

Word Vriend van het Raboes!

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Draag het Raboes een warm hart toe en word Vriend van het Raboes!

Je wordt Vriend van het Raboes door een vrijblijvende donatie over te maken naar NL37RABO 3293.8797.99 (storting o.v.v. Vriend van het Raboes en de volledige naam die je hieronder opgeeft).

Wil je vervolgens ook graag op de hoogte gehouden worden en genieten van de voordelen die Vriend zijn van het Raboes je biedt, dan verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen.

Je aanmelding als Vriend wordt dan na ontvangst van je donatie door de taskforce Vrienden van het Raboes verwerkt.

Logo Scouting Raboes Laren

Scouting Raboes verwerkt en bewaart persoonsgegevens. Hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan kunt u nalezen op onze privacy pagina.

Privacypagina Scouting Raboes