Oudercommissie

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen de jeugdleden op de groepsraad. Ze zijn er om ons bij te staan met raad en daad, geven ons feedback van de kinderen en willen ons graag helpen het contact tussen leiding, ouders en bestuur zo efficiënt mogelijk te maken.

Heb je een vraag?
Heb je een vraag aan de oudercommissie, of lijkt het jou leuk om in de oudercommissie te zitten, dan kun je deze mailen naar oc@scoutingraboes.nl.

Daarnaast kan je de oudercommissie altijd op het Raboes aanspreken. Zij zijn te herkennen aan de speciale ouder-commissie dasring!

Kennismakingsbrief oudercommissie: Wil je meer weten over de oudercommissie of wil je graag weten wie er in de oudercommissie zitten? Hieronder kun je de kennismakingsbrief lezen met daarin de namen van de huidige oudercommissie leden.

Kennismakingsbrief oudercommissie januari 2019