De oudercommissie

Algemeen

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen de jeugdleden op de groepsraad. Ze zijn er om ons bij te staan met raad en daad, geven ons feedback van de kinderen en willen ons graag helpen het contact tussen leiding, ouders en bestuur zo efficiënt mogelijk te maken.

Heb je een vraag?
Heb je een vraag aan de oudercommissie, of lijkt het jou leuk om in de oudercommissie te zitten, dan kun je deze mailen naar oc@scoutingraboes.nl.

Daarnaast kan je de oudercommissie altijd op het Raboes aanspreken. Zij zijn te herkennen aan de speciale ouder-commissie dasring!

Oudercommissie leden

Anouk – namens de Welpen

Hoi! Ik ben Anouk, moeder van Vera (bevers) en Lucas (welpen), en ik zit namens de welpen in de oudercommissie. Door verschillende omstandigheden zijn de andere ouders er het afgelopen jaar mee gestopt en ik ben dus dringend op zoek naar versterking.

De oudercommissie vertegenwoordigen de jeugdleden en ouders bij de groepsraad van het Raboes. Wij staan de groepsraad bij met raad en daad, geven feedback namens de kinderen en onszelf en helpen het contact tussen ouders, leiding en bestuur zo efficiënt mogelijk te maken. Per speltak zit er één ouder in de oudercommissie.
In de groepsraad worden bestuurlijke beslissingen genomen en de OC heeft hier spreek- en stemrecht.
Daarnaast zijn wij er ook voor zaken waarvan ouders het lastig vinden om er direct mee naar de leiding te stappen.
Ook ondersteunen we soms bij andere activiteiten zoals de koffiemomenten en de boerenkool avond.

Lijkt je dit leuk of heb je vragen, dan kun mailen naar oc@scoutingraboes.nl. Je kunt me ook aanspreken op het Raboes.


Nina – namens de Bevers

Ik ben Nina.
Moeder van Aiden (7jr) en Nathan (5jr), zitten beide bij de bevers, dit is ons 2e seizoen.


Tamara – namens de Kabouters

Hi! Mijn naam is Tamara. Ik woon in Laren samen met mijn man en 3 kinderen. Nadine en Thijs gaan wekelijks met heel veel plezier naar de opkomsten. Elisa, onze jongste kan niet wachten om bij de Bevers te mogen starten.