Nieuws van Raboes

Bedankt Wandelvierdaagse het Gooi!

Gister hebben we een mooie donatie gekregen van Wandelvierdaagse het Gooi. Ontzettend bedankt daarvoor! Het geld gaan we gebruiken om materialen aan te schaffen, zodat wij leuke, nieuwe en natuurlijk uitdagende scouting activiteiten kunnen ondernemen met onze (jeugd)leden.

De inschrijving voor de RaBBQ is gesloten!

Bestel hier je BBQ pakketten voor de RaBBQ van 30 juni! Beste leiding, stamleden, ouders, donateurs, kortom Raboessers!      Graag nodigen we iedereen uit om gezellig samen het seizoen af te komen sluiten op het Raboes met de traditionele RaBBQ op zaterdag 30 juni om 16.30 uur.

Een nieuwe website

Vanaf vandaag vrijdag 15 juni is onze nieuwe website live! Als lid vraag je je misschien af waarom we dat nog niet hebben rondgemaild en groots hebben aangekondigd. Dat gaan we zeker doen

De nieuwe privacy wetgeving

Jazeker, dit is nog zo’n bericht over privacy! En daarom vermeld ik maar meteen dat Fred (onze nieuwe poes) aan het meelezen is, want de nieuwe wetgeving eist volledige transparantie ;)! Ik verwacht dat jullie mailbox net zo uitpuilt met privacy mails als die van ons.

Rabobank Clubkascampagne

Donderdag 12 april werd de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank Clubkascampagne. Met 138 stemmen waren we een van de verenigingen met de meeste stemmen in onze omgeving.

Tijd voor de Grote Schoonmaak!

Onze gebouwen worden wekelijks schoongemaakt door onze speltakken, maar af en toe kunnen onze gebouwen ook een grondige poetsbeurt gebruiken! Tijd om alle spinrag weer van de plafonds te halen

Bereikbaarheid Raboes

VolkerInfra voert in maart, april en mei de werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting Prins Hendriklaan en Boissevainweg (N526) in opdracht van de provincie Noord-Holland uit.

Raboes doet NLdoet!

10 maart doet het Raboes weer mee met NLDOET. Daarom zijn wij op zoek naar handige klussers, handen uit de mouwen stekers en potentiële poetsers. We zijn vorig jaar begonnen met het verven van de clubhuizen, maar we zijn nog niet helemaal klaar.

Jouw stem is geld waard in de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Open Dag voor Vrijwilligers!

Op zaterdag 3 maart 2018 houdt Scouting Raboes een open dag, speciaal voor geïnteresseerden boven de 18 jaar. Het Raboes is een hele gezellige, actieve en uitdagende vereniging, geleid door een hele hoop vrijwilligers.

Lever je statiegeld flessen in en win!

We hebben jullie al meermaals gemaild over de statiegeldactie van de Coop. Daar kwamen een paar hele leuke reacties met goede ideeën op. Zo heeft de klussenclub inmiddels een prachtige flessenvanger gebouwd.

Gelukkig Nieuwjaar!!

Graag wensen wij jullie allemaal een fantastisch 2018!! Na een geweldige decembermaand vol met gave Raboesactiviteiten hebben we even vakantie gehad, maar aankomende zaterdag is er gelukkig meteen weer opkomst!

Sinterklaas op bezoek!

We waren er helemaal klaar voor en de kinderen hadden speciaal voor de Sint versiering opgehangen. De spanning was de hele dag al groot, want de kinderen vroegen zich af wat er toch zou gaan gebeuren op het Raboes

Boerenkool 2018!

Hieronder vind u de brief voor de jaarlijkse traditionele boerenkoolopkomst van 16 december aanstaande. Mochten er vragen zijn stel deze gerust bij de teamleiders van de betreffende speltak.
opendag 2017 Scouting Raboes

Word Vriend van het Raboes!

Er gaan al maanden geruchten en geroezemoes door ons prachtige bos… maar het is eindelijk zover! Je kan vanaf nu Vriend worden van het Raboes. Heb je de brief al in je mailbox gehad? Lees hem snel door!
opendag 2017 Scouting Raboes

Open Dag groot succes!

Afgelopen zaterdag hielden we op Scouting Raboes de jaarlijkse open dag. De dag begon al vroeg voor onze vrijwilligers van het Raboes.
Raboes brief

Beleidsplan 2017 - 2022

De afgelopen weken zijn we op het Raboes heel druk geweest met de open dag en de verenigingsmarkten om het hele Gooi te laten zien wat een ontzettend gave vereniging wij zijn! Afgelopen zaterdag heeft iedereen dat kunnen zien!

Open dag 14 oktober 2017

Volgende week is de open dag en dat betekent dat de opkomsttijden voor alle speltakken iets zijn aangepast! Voor alle speltakken begint het openen om 13:30.
Raboes brief

Openingsbrief start seizoen 2017-2018

Zaterdag 9 september beginnen eindelijk de opkomsten weer. Wij hopen dat jullie allemaal een heerlijke zomer hebben gehad en net zoveel zin hebben in het nieuwe seizoen als wij.